Usluge

Web i Print

important_devices

Web stranice

Pružamo kvalitetnu i profesionalnu uslugu izrade Web stranica primjenom zadnjih web tehnologija. Ono što Vam nudimo na novim stranicama je jedan moderan i prigodan pristup prikazivanja sadržaja naglašen na lakoću korištenja i dostupnost informacija krajnjem korisniku – vašim klijentima.
print

Grafički dizajn

Izrada promotivnih materijala poput posjetnica, brošura, kataloga, časopisa, banera, ceradi,… Sve što trebate tiskati u svrhu vlastite promocije neovisno da li se radilo o digitalnom, offset ili tisku velikog formata. Surađujemo s više tiskara provjerenih i potvrđenih kvaliteta.
photo_camera

Fotografiranje

Kod nas možete naručiti fotografiranje poslovnih prostora ili proizvoda, snimanje videa, snimanje u 360° te izradu virtualnih šetnji. 360° šetenje ugrađujemo i na Google Maps, a pregledavati se mogu s VR opremom ili mobilnim izvedenicama kao što je Cardboard.

Korporativni Sustavi

live_help

Konzalting

Usmjeravamo Vas na najoptimalnija rješenja kako bi unaprijedili svoje poslovanje i smanjili troškove. Ostvarite velike uštede mjesečnih troškova ispisa ili telekomunikacijskih usluga, nabave nove opreme ili implementacije novih sustava.
desktop_windows

Računali sustavi

Želite provjeriti sigurnost vaših računala i/ili računalne mreže, otkriti propuste i nedostatke računalnih resursa ili jednostavno trebate savjet? Potražite uslugu savjetovanja i riješite probleme. Ubrzavanje rada mreže i rada računala.
cloud_done

Cloud Usluge

S nama pronađite idealni softver za vaše potrebe koje ne zahtjeva skupe servere u vlastitom održavanju, a radi na vašim mobitelima – kao i na računalima. Pristupite svojim BI-u u bilo kojem trenutku ili s bilo koje lokacije.

Zatražite Uslugu

Vaši kontakt podaci

Unesite vaše podatke kako bi vas mogli povratno kontaktirati

Odaberite vrstu usluge

Odaberite što želite unaprijediti u vašoj tvrtki ili ono s čime imate probleme

Dozvoljavam da SolutionBox na siguran način čuva i koristi moje osobne podatke za sljedeće svrhe: