Podrška

Podrška

Usluge

Web i Print

important_devices

Web stranice

Pružamo kvalitetnu i profesionalnu uslugu izrade Web stranica primjenom zadnjih web tehnologija. Ono što Vam nudimo na novim stranicama je jedan moderan i prigodan pristup prikazivanja sadržaja naglašen na lakoću korištenja i dostupnost informacija krajnjem korisniku – vašim klijentima.
print

Grafički dizajn

Izrada promotivnih materijala poput posjetnica, brošura, kataloga, časopisa, banera, ceradi,… Sve što trebate tiskati u svrhu vlastite promocije neovisno da li se radilo o digitalnom, offset ili tisku velikog formata. Surađujemo s više tiskara provjerenih i potvrđenih kvaliteta.
photo_camera

Fotografiranje

Kod nas možete naručiti fotografiranje poslovnih prostora ili proizvoda, snimanje videa, snimanje u 360° te izradu virtualnih šetnji. 360° šetenje ugrađujemo i na Google Maps, a pregledavati se mogu s VR opremom ili mobilnim izvedenicama kao što je Cardboard.

Korporativni Sustavi

live_help

Konzalting

Usmjeravamo Vas na najoptimalnija rješenja kako bi unaprijedili svoje poslovanje i smanjili troškove. Ostvarite velike uštede mjesečnih troškova ispisa ili telekomunikacijskih usluga, nabave nove opreme ili implementacije novih sustava.
desktop_windows

Računali sustavi

Želite provjeriti sigurnost vaših računala i/ili računalne mreže, otkriti propuste i nedostatke računalnih resursa ili jednostavno trebate savjet? Potražite uslugu savjetovanja i riješite probleme. Ubrzavanje rada mreže i rada računala.
cloud_done

Cloud Usluge

S nama pronađite idealni softver za vaše potrebe koje ne zahtjeva skupe servere u vlastitom održavanju, a radi na vašim mobitelima – kao i na računalima. Pristupite svojim BI-u u bilo kojem trenutku ili s bilo koje lokacije.

Zatražite Uslugu

Vaši kontakt podaci

Unesite vaše podatke kako bi vas mogli povratno kontaktirati

Odaberite vrstu usluge

Odaberite što želite unaprijediti u vašoj tvrtki ili ono s čime imate probleme

Dozvoljavam da SolutionBox na siguran način čuva i koristi moje osobne podatke za sljedeće svrhe:

Korištenje uređaja

Ova redovito unaprijeđivana web aplikacija ima brojne pogodnosti, ovo su neke:

Automatska Navigacija

Uz interaktivnu kartu te detalje o poželjnim lokacijama, nudi opciju automatske navigacije, jednostavnim odabirom gumba.

Pregled iz prvog lica

Sve poželjne lokacije mogu biti pregledane iz prvog lica, što pri prvom dolasku olakšava orijentaciju.

Galerija fotografija

Fotografije su uključene u prezentacijama te pridodaju dojmu lokacije koju se trenutno pregledava.

Rad bez interneta

SolutionBox je progresivna web aplikacija te kao takva radi i bez interneta, bez dodatnih instaliranja.